Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksille!
Salmiak Studio

Tilaustyönä Revontuli-reppu omasta raanusta

197,00 

Varastossa

Löytyykö sinulta tunnearvoltaan tärkeä raanu jota et pidä seinällä? Nyt voit teettää siitä tyylikkään Revontuli-repun! Ota yhteyttä salmiakstudio(at)gmail.com

Salmiak Studion REVONTULI - sarjan laukut valmistetaan vintage-seinätekstiileistä, RAANUISTA, sekä kestävästä ylijäämänahasta.

Revontuli-reppu voidaan valmistaa ehjästä ja tiiviisti kudotusta raanusta. Repun pohja on mustaa nahkaa, joten sen voi laskea huoletta maahan. Repussa on tuettu selkäosa ja säädettävät mustat puuvillaolkaimet. Voit kantaa reppua myös puuvillaisista kahvoista.
Repussa on hopeanvärinen laadukas metallivetoketju ja se on vuoritettu harmaalla vettähylkivällä kankaalla, jossa on kaksi avotaskua pientavaroille.

Valmistetaan Tampereella, Salmiak Studiolla. Uniikki reppu, toista täysin samanlaista ei pystytä valmistamaan.

Villa hylkii luonnollisesti likaa, joten reppu on helppo pitää puhtaana eikä se ota väriä ulkovaatteista. Pyyhi liat pois nahkapohjasta kostealla paperilla.

Korkeus noin 41cm
Leveys n. 40cm
Pohjan leveys n. 30cm
Syvyys n. 10cm
Puuvillakahvojen kantopituus n. 34cm
Kahvojen leveys 3cm

Jos kiinnostuit tilaamaan, niin ota yhteyttä salmiakstudio(at)gmail.com ja varaudu laittamaan muutama valokuva raanusta.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram