Ilmaiset postikulut yli 100€ tilauksille!

Salmiak Studio

Topanga-olkalaukku, musta kasviparkittu nahka

179,00 

Osastot: ,

Kevät/kesä 2022 uutuuslaukku!

Tyylikkään siro Topanga-olkalaukku on valmistettu laadukkaasta kasviparkitusta nahasta. Laukun etuosassa on läppä, joka sulkeutuu kapean nahkapaneelin alle. Paneelin sivuja koristaa hopeat niitit. Läpässä sulkumekanismina myös magneettineppi. Laukun takana on vetoketjutasku, jonne voi laittaa vaikka avaimet tai kännykän. Nahkahihnan saa irroitettua, jolloin laukku toimii mainiosti tilavana clutch-laukkuna.

Laukku on valmistettu mustasta mattapintaisesta italialaisesta kasviparkitusta nahasta. Huomioi, että nahka kiiltää kuvissa jotka on otettu auringonpaisteessa. Takaosan vetoketjutaskuun on hyödynnetty ylijäämänahkaa.

Toiveesta läpän vuori tehdään vaaleanpunaisesta nahasta (muutoin vuori on musta). Huomioi, että vaaleanpunainen väri tummuu käytössä, sillä se on koko ajan mustaa väriä vasten. Esitä toive tilauksen yhteydessä kommenttikentässä. Laukku valmistetaan tilauksesta ja postitetaan 14 päivän sisällä.

Laukun leveys ylhäältä n. 25,00 cm
Leveys alhaalta n. 27,00 cm
Korkeus n. 19,00 cm
Syvyys n. 4,00cm
Taskun koko: Leveys n. 20 cm, korkeus n. 18,00 cm.
Nahkahihnan pituus pisimmillään n. 110cm

Valmistettu Tampereella, Salmiak Studiolla.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram