Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksille!
Salmiak Studio

Tilaustyönä ROTSI-reppu omasta nahkatakista

229,00 

Varastossa

Löytyykö sinulta tunnearvoltaan tärkeä vanha nahkatakki jota ei tule enää käytettyä takkina? Nyt voit teettää siitä tyylikkään Rotsi-repun! Ota yhteyttä salmiakstudio(at)gmail.com

Repun etupuolelle hyödynnetään takin alkuperäiset taskut, muilta osin se valmistetaan kokonaan uudelleen. Reppua kannetaan selässä puuvillahihnoista ja lisäksi selkäpuolella on yksi kantokahva ja ryhtiä tuova pehmustettu selkätuki. Reppuun saa myös ilman lisähintaa olkahihnan.

Reppu suljetaan laadukkaalla hopeanvärisellä metallivetoketjulla. Myös muut metalliosat on hopeanvärisiä. Harmaassa vuorissa on yksi vetoketjutasku. Vuoriin ommellaan Salmiak Studion logon lisäksi takin alkuperäisen valmistajan logo mikäli takissa sellainen on.

Uniikkituote - toista täysin samanlaista laukkua ei pystytä valmistamaan. Huomioithan, että reppu valmistetaan vanhasta nahkatakista, jonka vuoksi siinä saattaa näkyä erinäisiä pieniä elämän jälkiä.

Korkeampi malli noin:
Korkeus 36cm
Leveys 34cm
Pohjan leveys 38cm
Syvyys 5,5cm

Leveämpi malli noin:
Korkeus 31cm
Leveys 36cm
Pohjan leveys 38cm
Syvyys 5,5cm

Reppu valmistetaan Tampereella, Salmiak Studiolla.

Takista voidaan valmistaa laukku vaikka se olisi muutamasta kohtaa rikki ja paikallisesti pahastikin kulunut. Takki puhdistetaan ja öljytään ennen uuden tuotteen valmistusta.
Takin nahka ei kuitenkaan saa olla liian kuivunutta. Kuivunut nahka repeää helposti. Lisäksi takissa pitää olla tarpeeksi kokoa esim. miesten koko 44.
Jos kiinnostuit tilaamaan, niin ota yhteyttä salmiakstudio(at)gmail.com ja varaudu laittamaan muutama valokuva takista.

 

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram