Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksille!
Salmiak Studio

Tilaustyönä ROTSI-laukku omasta nahkatakista

239,00 

Varastossa

Löytyykö sinulta tunnearvoltaan tärkeä vanha nahkatakki jota ei tule enää käytettyä takkina? Nyt voit teettää siitä tyylikkään Rotsi-laukun! Ota yhteyttä salmiakstudio(at)gmail.com

Laukun etupuolelle hyödynnetään takin alkuperäiset taskut, muilta osin se valmistetaan kokonaan uudelleen. Voit kantaa laukkua nahkakahvoista tai pitkästä irrotettavasta olkahihnasta jossa on säädettävä pituus (hihna on puuvillaa).

Laukun suussa on laadukas hopeanvärinen metallivetoketju. Myös muut metalliosat on hopeanvärisiä. Harmaassa vuorissa on yksi vetoketjutasku esim. avaimille, puhelimelle, bussikortille ym. tärkeille pientavaroille. Vuoriin ommellaan Salmiak Studion logon lisäksi takin alkuperäisen valmistajan logo mikäli takissa sellainen on.

Uniikkituote - toista täysin samanlaista laukkua ei pystytä valmistamaan. Huomioithan, että laukku on valmistettu vanhasta nahkatakista, jonka vuoksi siinä saattaa näkyä erinäisiä elämän jälkiä.

Korkeus noin 36cm
Leveys n. 34cm
Pohjan leveys n. 38cm
Syvyys 5,0cm
Nahkakahvojen pituus n. 33cm
Säädettävän puuvillahihnan pituus n. 104cm

Laukku valmistetaan Tampereella, Salmiak Studiolla.

Takista voidaan valmistaa laukku vaikka se olisi muutamasta kohtaa rikki tai paikallisesti pahastikin kulunut. Takki puhdistetaan ja öljytään ennen uuden tuotteen valmistusta.
Takin nahka ei kuitenkaan saa olla liian kuivunutta. Kuivunut nahka repeää helposti. Lisäksi takissa pitää olla tarpeeksi kokoa esim. miesten koko 44.
Jos kiinnostuit tilaamaan, niin ota yhteyttä salmiakstudio(at)gmail.com ja varaudu laittamaan muutama valokuva takistasi.

 

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram