Maksuton toimitus yli 90 € tilauksille!
Salmiak Studio

Tee se itse olkalaukku & kukkaro! Valitse värit

59,00 

Maalaa itsellesi persoonallinen värikäs olkalaukku & kukkaro – tai anna lahjaksi!

Nahkalaukun ja -kukkaron Tee se itse -paketin mukana tulee kaikki tarvittavat välineet kotona tekemiseen.
Valmiiksi leikattujen nahkapalojen lisäksi saat siveltimen, nahkavärejä, nahkapalan maalaamisen harjoitteluun, olkahihnan ja neulan sekä lankaa. Nahkapaloissa on valmiina reiät käsinompelua varten, edessä neppari, laukun takana d-renkaat olkahihnalle ja huoliteltu nukkaamaton tausta. Lisäksi mukana tulee hyvät ohjeet valmistamiseen, jos käsillä tekeminen ei ole tuttua.

Valkoisessa laukussa on musta neppari ja mukana tulee 8 kpl nahan maalaamiseen sopivaa väriä.
Setti 1. omavalintaiset värit: Kirjoita laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään kahdeksan värin nimet . Oikeat nimet näet tuotekuvista.
Setti 2. saat nämä värit: Laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, musta, pronssi, hopea sekä tumma kulta.

Maalaa 4 viikon sisällä paketin saapumisesta, ettei purkeissa olevat värit kuivu liikaa.

Laukun leveys 25cm
Korkeus 14cm

Kukkaron leveys 13,00cm
Korkeus 9,00cm

Vuoden 2023 loppuun asti mukana tulee ilmaiseksi maalattavat korvikset!

Valkoisessa Tee se itse -laukussa käytetty nahka on kotimaisen jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan ylijäämänahkaa. Huomioi, että tämän valkoisen nahan pinnassa on siellä täällä pieniä mustia pisteitä, mutta maalaamalla saat ne peittymään.

 

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram