Tilaa tästä uutiskirje, niin saat alekoodeja ja kuulet ensimmäisenä uutuuksista!

Salmiak Studio

Tee se itse Pretty Penny -olkalaukku & Mini Penny -kukkaro

69,00 

Tämän paketin mukana saat vapaavalintaisen värisen Tee se itse laukun sekä kukkaron!

Pretty Penny -nahkalaukun ja Mini Penny -nahkakukkaron Tee se itse -paketin mukana tulee kaikki tarvittavat välineet kotona tekemiseen.
Valmiiksi leikattujen nahkapalojen lisäksi saat siveltimen, nahkavärejä, nahkapaloja maalaamisen harjoitteluun, olkahihnan ja neulan sekä lankaa. Tuotteiden nahkapaloissa on valmiina reiät käsinompelua varten, edessä neppari ja laukun takana d-renkaat olkahihnalle. Lisäksi mukana tulee hyvät ohjeet valmistamiseen, jos käsillä tekeminen ei ole tuttua.

Valitse nahan väri tuotteisiin:
Laukku: valkoinen tai harmaa
Kukkaro: valkoinen, musta tai ruskea
Omavalintaiset maalausvärit: Kirjoita laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään kahdeksan (8) värin nimet . Oikeat nimet näet tuotekuvista. Kirjoita samaan yhteyteen haluamasi laukun ja kukkaron nahan värit.

Maalaa 4 viikon sisällä paketin saapumisesta, ettei purkeissa olevat värit kuivu liikaa.

Tee se itse -laukussa käytetty nahka on kotimaisen jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan ylijäämänahkaa. Huomioi, että valkoisen nahan pinnassa on siellä täällä pieniä mustia pisteitä, mutta maalaamalla saat ne peittymään.

 

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram