Salmiak Studio

Tee se itse Mini Penny -kukkaro, valkoinen nahka

35,00 

Maalaa itsellesi persoonallinen värikäs kukkaro – tai anna lahjaksi!

Mini Penny -kukkaron Tee se itse -paketin mukana tulee kaikki tarvittavat välineet kotona tekemiseen.
Valmiiksi leikatun nahkapalan mukana saat siveltimen ja värejä sekä neulan ja lankaa. Saat myös kukkaron värisen nahkapalan maalaamisen harjoitteluun. Kukkaron nahkapalassa on valmiiksi reiät käsinompelua varten, huoliteltu nukkaamaton tausta ja neppari, jonka avulla suljet kukkaron. Lisäksi saat kattavan hyvät ohjeet tekemiseen, joihin voit tukeutua, jos käsillä tekeminen ei ole tuttua.

Valkoisessa kukkarossa on musta neppari ja mukana tulee 6 kpl nahan maalaamiseen sopivaa väriä.
Värit: Musta, keltainen, laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä. Maalaa 3 viikon sisällä paketin saapumisesta, ettei purkeissa olevat värit kuivu liikaa.

Kukkaron leveys 13,00cm
Korkeus 9,00cm

Tee se itse kukkaroissa käytetty nahka on leikkuun ylijäämää Salmiak Studion laukuista tai kotimaisen jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan varastoylijäämää. Huomioi, että tämän valkoisen nahan pinnassa on siellä täällä pieniä mustia pisteitä, mutta maalaamalla ne saa peittymään.

Voit vaihtaa yhden mukana tulevan värin lisämaksutta. Jos haluat vaihtaa, niin kirjoita vaihdettava ja uusi väri laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään. Värien oikeat nimet näet tuotekuvista.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram