Salmiak Studio

Ostoskori on tyhjä.

Tee se itse Mini Penny -kukkaro, musta nahka

35,00 

Kesäkuun ajan kaikkiin kukkarosetteihin laitetaan kaupanpäälle maalausta kaipaavat mustat Salmiak Diamond -korvikset! (korviksiin on kiinnitetty koukut valmiiksi)

Maalaa itsellesi persoonallinen värikäs kukkaro – tai anna lahjaksi!

Mini Penny -kukkaron Tee ite paremmin -paketin mukana tulee kaikki tarvittavat välineet kotona tekemiseen.
Valmiiksi leikatun nahkapalan mukana saat siveltimen ja värejä sekä neulan ja lankaa. Saat myös kukkaron värisen nahkapalan maalaamisen harjoitteluun. Kukkaron nahkapalassa on valmiiksi reiät käsinompelua varten, huoliteltu nukkaamaton tausta ja neppari, jonka avulla suljet kukkaron. Lisäksi saat kattavan hyvät ohjeet tekemiseen, joihin voit tukeutua, jos käsillä tekeminen ei ole tuttua.

Mustassa kukkarossa on hopeanvärinen neppari ja mukana tulee 6 kpl nahan maalaamiseen sopivaa väriä.
Värit: Laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, hopea sekä tumma kulta.

Kukkaron leveys 13,00cm
Korkeus 9,00cm

Tee se itse kukkaroissa käytetty nahka on leikkuun ylijäämää Salmiak Studion laukuista tai kotimaisen jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan varastoylijäämää. Huomioi, että nahan pinta ei ole täydellinen, mutta maalaamalla pinnan saat nahalle ominaiset jäljet peittymään.

Voit vaihtaa yhden mukana tulevan värin lisämaksutta. Jos haluat vaihtaa, niin kirjoita vaihdettava ja uusi väri laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään. Värien oikeat nimet näet tuotekuvista.

Instagram: @salmiak_diy

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram