Maksuton toimitus yli 90 € tilauksille!
Salmiak Studio

Leather Detail -olkalaukku nahkahihnalla

107,00 

Osastot: ,

Mallistoon paluun tehnyt Salmiak Studion ensimmäinen laukkumalli! Valmistettu kokonaan kierrätetyistä vanhoista vaatteista.

Minimalistisen tyylikäs Leather Detail - olkalaukun etuosa on valmistettu mustasta villasekoitekankaasta ja nahkayksityiskohta vintage-nahasta. Tummanharmaat niitit koristavat nahkayksityiskohtaa. Laukun takaosa on kokonaan vintage-nahkaa. Molemmat materiaalit on kierrätyksen hengessä otettu vanhoista vaatteista.

Laukussa on hopean värinen laadukas metallivetoketju ja takakappaleella pienet metallirenkaat, joihin saa kiinnitettyä säädettävän vahvan nahkahihnan. Nahkahihna on uutta nahkaa. Kun irroittaa hihnan, voi laukkua käyttää clutchina. Vuoritettu mustalla puuvillasekoitekankaalla.

Laukkuun mahtuu hyvin esimerkiksi rahapussi, puhelin, avaimet, kalenteri ym. Laukku on sopivan kokoinen myös useille tablettitietokoneille.

Laukun pituus 26cm
Vetoketjun pituus 25cm
Korkeus 22cm

Nahkahihnan leveys 1,50cm
Nahkahihnan pituus pisimmillään n. 115cm

Valmistettu Tampereella, Salmiak Studiolla.

Jos et halua nahkahihnaa, joka on valmistettu uudesta nahasta, niin ota yhteyttä. 10€ halvemmalla hinnalla saat nahkahihnan sijasta kangashihnan.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram