Salmiak Studio lomailee!
Seuraava tilausten toimituspäivä on perjantai 12.8.2022!

Salmiak Studio

2 paria Tee se itse Salmiak Diamond -korviksia, musta ja valkoinen

25,00 

Huom! Tätä pakettia varten sinulla pitäisi olla kotona kahdet pihdit.

Maalaa itsellesi persoonalliset värikkäät korvikset – tai anna lahjaksi!

Tämän korvispaketin mukana tulee kaikki tarvittavat välineet kotona maalaamiseen.
Valmiiksi leikattujen korvispalojen lisäksi saat siveltimen ja värejä sekä korviskoukut, renkaat ja ohjeet korviksen kasaamiseen. Saat myös mustan nahkapalan maalaamisen harjoitteluun. Korvispareja tulee kaksi. Toinen pareista on kokonaan musta ja toinen musta/valkoinen. Korvisten molemmat puolet on pintanahkaa. Voit maalata molemmat puolet tai vain toisen. Kiinnitä maalin kuivuttua renkaat ja koukku korviksiin pihtien avulla.

Mukana tulee 6 kpl nahan maalaamiseen sopivaa väriä.
Setti 1. omavalintaiset värit: Kirjoita laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään kuuden värin nimet . Oikeat nimet näet tuotekuvista.
Setti 2. saat nämä värit: Laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, keltainen ja beige.

Maalaa 4 viikon sisällä paketin saapumisesta, ettei purkeissa olevat värit kuivu liikaa.

Korvisten korkeus n. 7,50cm
Levein kohta n. 3,00cm

Tee se itse -korviksissa käytetty musta nahka on vintage-nahkaa vanhoista nahkavaatteista. Valkoinen nahka on kotimaisen jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan varastoylijäämää. Huomioi, että tämän valkoisen nahan pinnassa on siellä täällä pieniä mustia pisteitä, mutta maalaamalla ne saa peittymään.

Voit vaihtaa yhden mukana tulevan värin lisämaksutta. Jos haluat vaihtaa, niin kirjoita vaihdettava ja uusi väri laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään. Värien nimet näet tuotekuvista.

Vinkki! Pihdit voit hankkia esimerkiksi Suomalaisesta kirjakaupasta.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram