Ilmaiset postikulut 9-vee synttärikuukauden ajan!

Salmiak Studio

2 paria Tee se itse Salmiak Diamond -korviksia, pyöreät koukut, musta ja valkoinen

25,00 

Maalaa itsellesi persoonalliset värikkäät korvikset – tai anna lahjaksi!

Tämän korvispaketin mukana tulee kaikki tarvittavat välineet kotona tekemiseen. Valmiiksi leikattujen korvispalojen mukana saat siveltimen ja värejä sekä pyöreät koukut. Saat myös mustan nahkapalan maalaamisen harjoitteluun. Korvispareja tulee kaksi. Toinen pareista on kokonaan musta ja toinen musta/valkoinen. Korvisten molemmat puolet on pintanahkaa. Voit maalata molemmat puolet tai vain toisen. Kiinnitä maalin kuivuttua pyöreä rengas korvikseen.

Mukana tulee 6 kpl nahan maalaamiseen sopivaa väriä.
Setti 1. omavalintaiset värit: Kirjoita laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään kuuden värin nimet . Oikeat nimet näet tuotekuvista.
Setti 2. saat nämä värit: Laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, keltainen ja beige.

Korvisten korkeus n. 7,50cm
Levein kohta n. 3,00cm

Tee se itse -korviksissa käytetty musta nahka on vintage-nahkaa vanhoista nahkavaatteista. Valkoinen nahka on kotimaisen jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan varastoylijäämää. Huomioi, että tämän valkoisen nahan pinnassa on siellä täällä pieniä mustia pisteitä, mutta maalaamalla ne saa peittymään.

Voit vaihtaa yhden mukana tulevan värin lisämaksutta. Jos haluat vaihtaa, niin kirjoita vaihdettava ja uusi väri laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään. Värien oikeat nimet näet tuotekuvista.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram