Salmiak Studio

2 kpl Tee se itse Mini Penny -kukkaroita, musta ja valkoinen nahka

59,00 

Maalaa itsellesi persoonalliset värikkäät kukkarot – tai anna vaikka toinen lahjaksi!

Tämän Mini Penny -kukkaron Tee se itse -paketin mukana tulee 2 kpl:ta kukkaroita ja kaikki muut tarvittavat välineet kotona tekemiseen.
Valmiiksi leikattujen nahkapalojen mukana saat 2 sivellintä ja värejä sekä 2 neulaa ja lankaa. Saat myös kukkaroiden väriset nahkapalat maalaamisen harjoitteluun. Kukkaron nahkapalassa on valmiiksi reiät käsinompelua varten, huoliteltu nukkaamaton tausta ja neppari, jonka avulla suljet kukkaron. Lisäksi saat kattavan hyvät ohjeet tekemiseen, joihin voit tukeutua, jos käsillä tekeminen ei ole tuttua.

Mustassa kukkarossa on hopeanvärinen neppari ja valkoisessa musta neppari. Mukana tulee 10 kpl nahan maalaamiseen sopivaa väriä.
Värit: Laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, keltainen, hiekka, musta, hopea, pronssi sekä tumma kulta. Värien herkulliset sävyt näet tuotekuvista.
Maalaa 3 viikon sisällä paketin saapumisesta, ettei purkeissa olevat värit kuivu liikaa.

Kukkaron leveys 13,00cm
Korkeus 9,00cm

Tee se itse -kukkaroissa käytetty nahka on leikkuun ylijäämää Salmiak Studion laukuista tai kotimaisen jo toimintansa lopettaneen kenkätehtaan varastoylijäämää. Huomioi, että nahan pinta ei ole täydellinen, mutta maalaamalla pinnan saa nahalle ominaiset jäljet peittymään. Valkoisen nahan pinnassa on siellä täällä pieniä mustia pisteitä, mutta nekin saa peittymään maalaamalla.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram