Salmiak Studio

2 kpl Tee se itse Mini Penny -kukkaroita, musta ja valkoinen nahka

49,00 

Maalaa itsellesi persoonalliset värikkäät kukkarot – tai anna vaikka toinen lahjaksi!

Tämän Mini Penny -kukkaron Tee se itse -paketin mukana tulee 2 kpl:ta kukkaroita ja kaikki muut tarvittavat välineet kotona tekemiseen.
Valmiiksi leikattujen nahkapalojen lisäksi saat 2 sivellintä ja värejä sekä 2 neulaa ja lankaa. Kukkaron nahkapalassa on valmiiksi reiät käsinompelua varten, huoliteltu nukkaamaton tausta ja neppari, jonka avulla suljet kukkaron. Mukana tulee kukkaroiden väriset nahkapalat maalaamisen harjoitteluun ja lisäksi saat kattavan hyvät ohjeet valmistamiseen, jos käsillä tekeminen ei ole tuttua.

Mustassa kukkarossa on hopeanvärinen neppari ja valkoisessa musta neppari. Mukana tulee 8 kpl nahan maalaamiseen sopivaa väriä.
Setti 1. omavalintaiset värit: Kirjoita laskutustietojen yhteydessä olevaan "kommentit" kenttään kahdeksan värin nimet . Oikeat nimet näet tuotekuvista.
Setti 2. saat nämä värit: Laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, keltainen, musta, hopea sekä tumma kulta.

Maalaa 4 viikon sisällä paketin saapumisesta, ettei purkeissa olevat värit kuivu liikaa.

Kukkaron leveys 13,00cm
Korkeus 9,00cm

Tee se itse -kukkaroissa käytetty musta  nahka on leikkuun ylijäämää Salmiak Studion laukuista. Valkoinen nahka on kotimaisen kenkätehtaan ylijäämänahkaa. Huomioi, että valkoisen nahan pinnassa on siellä täällä pieniä mustia pisteitä, mutta saat ne peittymään maalaamalla.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram