Studio Shop Lauantai w/ Haldin

Designtori-lauantaina 12.12.2020 studiolla vierailee Haldin värikkäiden koivuvaneristen eläinhahmo korvisten kanssa. Studio Shopin puolelta löydät Salmiak Studion Designtori-settitarjoukset livenä sekä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista 10% alennuksen! Haldinilta tarjolla koruja testiväreissä ja erikoiskokoonpanoja kuten teini-ikäinenmutanttininjakoalaleopardi sekä kortteja! Myös paketointipalvelu kaikille ostoksille.
Tsekkaa lisätiedot Facebook-tapahtumasta.
Tervetuloa poikkeamaan klo 11-17 välillä!

Continue Reading

Studio Shop Lauantait

Studio Shop on avoinna loppuvuoden ajan lauantaisin klo 11-16. Mukana yksittäisiä loistavia tarjouksia sekä kaikista normaalihintaisista tuotteista vähintään -10% alennus!
Tervetuloa visiitille!

Continue Reading

Revontuli Backpacks

Revontuli-reput syksy/talvi 20/21. Reput valmistetaan käsinkudotuista värikkäistä vintage-seinätekstiileistä. Repun musta pohja on ylijäämänahkaa, joten sen voi huoletta laskea maahan. Puuvillaiset olkahihnat ja kahvat tekevät repusta monikäyttöisen. Handmade in Tampere.

Continue Reading

Ihanat Messut diginä

Perjantaina starttaa kauppapaikka Weecosin digimessut nimeltään Ihanat Messut! Messupaikkana toimii messujen Facebook-ryhmä. Salmiakilta luvassa päivittäin vaihtuvia tarjouksia, tuotesettejä sekä arvonta! Seuraa myös Instagramista muita yllätyksiä ja stories-esittelyjä studiolta.

Messujen ajan 6.-8.11.2020 ilmaiset toimituskulut kaikille tilauksille!

Continue Reading

Penaali – laukut

Syksyn 2020 uutuusväri Penaali-laukkuihin on herkullinen puolukka. Penaali-laukkuja voit käyttää olka- tai vyölaukkuna, hihnan irroittamalla clutch-laukkuna tai ihan vaan penaalina. Laukkua on saatavilla kapeampana Box Penaali -mallina sekä pidempänä Penaali-mallina.
Puolukan lisäksi laukkua löytyy mustana, konjakkisena, ruskeana, vihreänä sekä pinkkinä vadelmana.

Continue Reading

Rotsi-laukut kevät 2020

Kevään 2020 Rotsi-laukku satsissa on mukana viisi mustaa ja yksi harmaa laukku. Satsissa ensimmäistä kertaa mukana Rotsi-reppu. Kaikki Rotsi-laukut/reput tehdään vintage-nahkatakeista. Laukuissa on hyödynnetty takin alkuperäisiä taskuja, muilta osin ne on täysin uudelleen valmistettuja.

Continue Reading

Virtuaalinen Pop Up -päivä lauantaina 14.3.2020

Salmiak Studion lauantain 14.3.2020 Pop Up -päivä on muutettu virtuaaliseksi. Videon ja kuvien muodossa näet NOSHin ja Salmiakin uutuudet kauniisti stailattuina virtuaalisessa Facebook-tapahtumassa. Salmiak Studion kaikista tuotteista saat vähintään -10% alennuksen. Tilaukset kulkevat kotiisi toimituskuluitta!
Pop Up -päivitykset ja tarjoukset näkyvät tapahtumassa klo 10-16 välisenä aikana.

Klikkaa itsesi mukaan virtuaaliseen Pop Up:n Facebook-tapahtumassa.

 

Continue Reading