Studio Shop avoinna lauantaina 5.10.

Tervetuloa lauantaina 5.10.2019 katsastamaan syksyn värikkäät Revontuli-laukku uutuudet Studio Shopille. Avoinna klo 11-17.

Salmiak Studio sijaitsee Tampereella Kalevan kaupunginosassa Väinölänkadun ja Petsamonkadun risteyksessä. Sisäänkäynti studioon Väinölänkadun puolelta B-rapun kohdalta. Ovi on avoinna ja siinä on Salmiak Studion kyltti. Talon tunnistat parhaiten talon päädyssä olevasta Kalevasalista.

Continue Reading

Open Studios -päivä & Designtori

Perjantaina 23.8.2019 Salmiak Studio on mukana Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon Open Studios -päivässä. Tervetuloa tutustumaan studioon, joka sijaitsee arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelemassa talossa Petsamonkadun ja Väinölänkadun risteyksessä. Studion ovet on avoinna klo 10-17 välisen ajan. Lisätietoa Facebook-tapahtumasta.

Sunnuntaina 25.8.2019 pakataan Studio Shopin tuotteet ja matkataan syksyn Designtorille Tullikamarille.

Molemmissa tapahtumissa luvassa tarjouksia, joten kannattaa tulla tsekkaamaan uusimmat laukut ja korut!

Continue Reading

Rotsi-laukut tilauksesta

Salmiak Studiolla voit myös teettää Rotsi-laukun omasta tai esimerkiksi suvussa kulkeneesta tärkeästä nahkatakista.
Tilaustöitä otetaan vastaan tammikuun ja syyskuun välisenä aikana. Kysy lisää sähköpostitse: salmiakstudio(at)gmail.com

Continue Reading

Loma Mode

Salmiak Studio viettää lomaa touko/kesäkuun vaihteessa. Loman aikana nettikaupan tilaukset postitetaan hieman normaalia harvemmin. Seuraavat postituspäivät on: tiistai 28.5.2019 ja tiistai 4.6.2019.
Penaali Vyölaukku lanteille ja lomalle!

Continue Reading

Designtori Tampereella

Salmiak Studio mukana Tampereen Kevät Designtorilla sunnuntaina 5.5.2019 Tullikamarilla. Rekistä ja pöydältä kaikki kevään uutuudet alehinnoin. Tällä kertaa myyntipaikka löytyy Pakkahuoneen lavalta. Avoinna klo 11-18. Tervetuloa!

Continue Reading

Kuvataiteilija Iidu Tikkanen @ Salmiak Studio

Taidesuunnistus viikonloppuna 27.-28.4. kevään ensimmäinen Studio Shop avoinna! Kuvataiteilija Iidu Tikkanen tuo viikonlopun ajaksi värikästä ja vaikuttavaa taidetta piristämään studion tyhjiä seiniä.

Viikonlopun ajan kaikki tuotteet vähintään -10%. Tarjouskorista -50% alella mallikappaleita ja poistuvia laukkuja!

Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Ehkä salmiakkia ja shämppanjaa ensimmäisille sekä kahvia ja keksejä.

Avoinna molempina päivinä klo 11-17. Tervetuloa!

Taidesuunnistus katalogissa olemme kohdenumerot 91 ja 109.

Iidu Tikkanen on Jyväskylässä syntynyt kuvataiteilija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2007 ja kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta 2014. Tampereelle paluumuuttaneen Iidun teokset nähtävillä nyt siis Salmiak Studiolla Taidesuunnistus viikonlopun ajan!

Continue Reading

Pinkkiä Ystävänpäivää

Näin ystävänpäivänä on hyvä ilmoittaa, että suunnittelija on ihastunut vaaleanpunaiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että tänä keväänä on saatavana koruja pinkistä glitter poronnahasta. Muutama tuote on jo listattu nettikauppaan ja muutama lisää on tulossa maaliskuun alussa.

 

Continue Reading

Joulukuun tapahtumat

Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Salmiak-laukkurekki löytyy Tampereelta Finlaysonin alueelta NYTdesign myyjäisistä. Väinö Linnan aukiolta sisään Vooninkisaliin ja näetkin jo heti laukkurekin. Myyjäiset avoinna la-su klo 11-17. Luvassa hyviä tarjouksia!

1.-2.12.2018 NYTdesign myyntitapahtuma, Finlaysonin alue, Tampere

8.-9.12.2018 Käsityöläisten joulutori, Suomen käsityön museo, Jyväskylä

16.12.2018 Uuden Muotoilun Joulumarket, Logomo, Turku

Continue Reading

STUDIO SHOP -päivä 24.11.2018

Tervetuloa lauantaina 24.11.2018 vierailemaan Salmiak Studiolla Tampereen Kalevassa.

Työtilassa on Studio Shop, josta voit löytää tarjoushinnalla tyylikkäitä isoja ja pieniä joululahjoja. Jos shoppailu ei innosta, niin voit tehdä itsellesi heijastavan tasselin tai Nida-rannekorun DIY-pajassa. Materiaalit heijastimeen ja rannekoruun 5 euroa kappale. Harjoittelupalat ilmaiseksi.

Tarjolla pientä purtavaa sekä kuumaa ja kylmää juotavaa. Avoinna klo 11-17. Tervetuloa!

Tapahtuman Facebook-sivu. Mikäli et pääse vierailemaan studiolle, niin ei hätää, sillä  joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Salmiak-rekki matkaa Finlaysonin alueelle NYT design -tapahtumaan.

Continue Reading