Salmiak

Salmiak Studio on kotimainen laukku- ja asustemerkki Tampereelta. Tuotevalikoimaan kuuluu persoonallisen tyylikkäät laukut sekä korut. Jokapäiväiseen käyttöön suunniteltujen urbaanien tuotteiden lähtökohtana on laadukkaat ja innovatiiviset materiaalit. Laukku voi olla valmistettu vaikka vintage-nahkatakista, kenkätehtaan ylijäämänahasta tai vanhasta seinätekstiilistä. Kaikki tuotteet valmistuvat omalla studiolla tai Tampereen seudulla.

Tällä hetkellä valikoimista löytyy muun muassa pellavaisia Leather Detail -laukkuja, raanuista alkunsa saavia Revontuli-laukkuja, nahkatakeista valmistuvia Rotsi-laukkuja sekä ranne- ja korvakoruja.

salmiak_products2

Salmiak Studion tavoitteena on suunnitella ja valmistaa laadukkaita, kestäviä sekä ekologisia käyttötuotteita. Minimalismi, ajattomuus ja materiaali ovat useimmiten suunnittelun lähtökohtana. Kokeilevia moderneja materiaaliyhdistelmiä testataan aina, jotta voidaan varmistua kestävyydestä. Tuotanto alkaakin vasta huolellisen tuotekehittelyn ja koekäytön jälkeen.

▲ Yhteystiedot/Contact:

Kaisa Maansalo
salmiakstudio(at)gmail.com
tel. +358505410225

Salmiak Studio – verkkokauppa

Instagram

Facebook