Salmiak Studion verkkokaupat

Weecos – kauppapaikka

Salmiak Studion suomenkielinen verkkokauppa sijaitsee kotimaisessa Weecos-kauppapaikassa. Valikoimasta löytyy Rotsilaukkuja, clutcheja/rannelaukkuja, Revontulilaukkuja sekä ranne- ja korvakoruja.

weecos_salmiakstudio

Näkymä Salmiak Studion Weecos-kaupasta.

 

Weecosissa on tällä hetkellä myynnissä kymmenien kotimaisten yritysten tuotteita vaatteista ja laukuista kosmetiikkaan ja sisustustavaroihin. Weecos on avoin kaikille yrityksille, joiden toimintaperiaate noudattaa Weecosin lupausta ekologisesta ja eettisestä toimintatavasta. Tämä lupaus varmistetaan yrityksille lähetettävällä kyselyllä, joka kartoittaa yrityksen toimintamalleja ja tuotannon vastuullisuutta.

Aloita rekisteröitymällä palveluun ja tutkailemalla tarjontaa. Ostamalla Weecosista tuet kotimaista yrittäjää sekä verkkokauppaa. Panosta laatuun, yksilöllisempään tyyliin ja ajattomuuteen! Ostokset voit maksaa turvallisesti useimmilla yleisillä maksutavoilla.

 

”Verkkotavaratalo” Etsy

Salmiakin englanninkielinen kauppa löytyy Yhdysvaltalaiselta Etsy verkkokauppa-alustalta. Sieltä näet kattavimman valikoiman Salmiak Studion tuotteita. Joukossa on myös mallikappaleita ja kokeiluja. Tuoteryhmät löydät kätevimmin kauppasivun vasemman puolen Shop Sections kohdasta. Huomaa, että Etsyssä Salmiak-tuotteiden hinnat näkyy ilman arvonlisäveroa. EU-alueella hintoihin lisätään ostotapahtuman aikana automaattisesti arvonlisävero.

etsy_salmiak

Näkymä Salmiak Studion Etsy-kaupasta.

 

Etsy on ”Verkkotavaratalo”, jonne käsityöläiset ympäri maailman voivat perustaa oman kaupan. Handmade kategoriasta löytyy niin naisten, miesten kuin lastenkin tuotteita kaikilla mahdollisilla materiaaleilla, tekniikoilla ja tyyleillä. On vaatteita, kenkiä ja koruja sekä taidetta, sisustusta ja kosmetiikkaa. Löytyypä sieltä myös Food Market osasto!

etsy_clutch

Naiset kategorian kohdalla vilahtaa myös Salmiak Studion clutch!

 

Handmade kategoriassa tuotteet eivät saa olla teollisesti valmistettuja. Muita kategorioita on käsityötarvikkeet ja vintage. Myyjiä on tuhansia ja tuotteita miljoonia. Kun klikkaa itsensä Etsyyn, on järkevintä etsiä tuotteita kirjoittamalla hakusanoja etusivun yläreunan hakukenttään. Näin löydät todennäköisemmin ja nopeammin mitä etsit.

Etsyssä voit maksaa ostoksesi luottokortilla tai PayPal-tilin kautta.

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply