Rotsista laukuksi

Salmiak Studion Rotsi-laukut valmistetaan vintage-nahkatakeista. Ensimmäinen erä Rotsi-laukkuja hyödyntää nahkatakin alkuperäisiä taskuja. Kaikki muut saumat laukuissa on suunniteltu ja valmistettu alusta alkaen uudestaan. Taskun saumat on vahvistettu tikkauksin, joilla varmistetaan vanhan taskun kestävyys. Taskuissa voit säilyttää vaikka käsineitä tai pipoa.

rotsilaukut_firstpatch

Rotsi-laukkujen ensimmäinen erä.

 

nahkatakit

Nahkatakit ennen laukuksi päätymistä.

 

Rotsi-laukku on tarkoitettu kannettavaksi käsikahvoista, mutta tarvittaessa voit kantaa sitä pitkästä säädeltävästä hihnasta olalla tai olan yli. Esimerkiksi pyöräillessä olan yli vaihtoehto on varmasti kätevin. Pitkän hihnan voi halutessaan ottaa kokonaan pois.

ROTSI - nahkalaukku

Musta Rotsi-laukku.

 

Laukussa voit kuljettaa vaikka ruokaostoksia, läppäriä tai kirjaston kirjoja. Laukun suu suljetaan magneettinepparilla. Sisällä vuorissa on vetoketjutasku, jonne mahtuu hyvin avaimet, puhelin, matkakortti ja muita tärkeitä pientavaroita.

mustardbag5

Yksityiskohta alkuperäisestä takin taskusta sekä sisällä vuorissa olevasta vetoketjutaskusta.

 

Vuorista löytyy Salmiak – merkin lisäksi takin alkuperäinen merkki. Ihan kaikissa takeissa ei merkkiä ikävä kyllä ole. Kotiateljeessa valmistus saattaa selittää yrityksen nimen tai merkin puuttumisen.

leatherbag_browncloseup2

Alkuperäinen merkki: Muotinahka, Lappeenranta

 

leatherbag_dwine6

Alkuperäinen merkki: Dorby Casuals, New York

 

Voit teettää laukun myös omasta takistasi. Teettämällä voit toivoa erilaisia ominaisuuksia laukkuun ja hyödyntää haluamaasi alkuperäistä osaa takista. Ota yhteyttä: salmiakstudio (at) gmail.com

Hoito-ohje: Pyyhi nappanahkaisen Rotsi-laukun pinnasta tahrat pois kostealla liinalla tai paperilla. Kokonaisvaltaista pesua varten laukku kannattaa viedä pesulaan nahkapesuun. Jos laukku kastuu esimerkiksi sateessa niin kuivata se kuivaksi tasolla. Vältä laukun säilytystä muovikassissa.

Lisää kuvia Rotsi-laukuista täällä.

*Laukut on valmistettu käsityönä kotimaisella työhuoneella. Ei lisättyjä kemikaaleja. Makeutusaineita siellä täällä.

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply