REVONTULI–laukut

REVONTULI-laukut valmistetaan vintage seinätekstiileistä ja vahvasta nahasta. Laukuissa käytetään seinätekstiiliä nimeltä RAANU, joka on perinteisesti käsinkudottu laadukkaasta villalangasta. Loimilankana laukkujen raanuissa on käytetty kestävää puuvillaista kalalankaa, samaa jota käytetään muun muassa räsymattojen loimessa. Raanumalleja on satoja, joten laukuissa käytettyjen raanujen kuviot ja värit vaihtelet. Salmiak Studion käyttämät raanut on löydetty vanhan tavaran kaupoista ja mummojen vinteiltä.

revontuli_green

Revontulilaukku vihreä- sinappi-mustapohjaisella raanulla.

 

Laukun pohja on vahvaa kenkätehtaan ylijäämänahkaa. Laukun voi huoletta laskea maahan, sillä nahkapohjasta on helppo pyyhiä kostealla paperilla liat pois.

revontuli_redf

Revontulilaukun käsinkudottu kangas on villaa ja pohja kenkätehtaan ylijäämänahkaa.

revontuli_red2

Revontulilaukku – päävärinä punainen.

Revontulilaukkua kannetaan vahvasta puuvillahihnasta, jonka pituutta voi säädellä itselleen tai hetkeen sopivaksi. Laukun suu sulkeutuu magneettinepillä.  Toisessa sivussa on rengas, jossa roikkuu koristeena ”avain mummolaan”. Mummolaan, josta laukun raanukin saattaa olla peräisin.. Renkaaseen saa myös kätevästi kiinnitettyä heijastimen.

key_vintage

Vintage-avain laukun sivussa.

revontuli_pocket

Revontulilaukku sisältä.

Vuorissa on yksi nahkainen vetoketjutasku, jossa voit säilyttää tärkeitä pientavaroita kuten avaimia, puhelinta ja matkakorttia.

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply