Northern Lights

Värikkäitä isoja REVONTULI–laukkuja on tähän mennessä valmistunut kolme satsia. Näitä kaikkia kolmea satsia yhdistää raanu-seinätekstiilin ja ylijäämänahan lisäksi vintage-avain, joka on koristeena laukun sivussa. Laukut on geometrisiltä kuvioiltaan ja värityksiltään uniikkeja yksilöitä. Toista täysin samanlaista laukkua on lähes mahdotonta jälkeenpäin valmistaa. Kun se on mennyt, se on mennyt.

raanubagit

– nämä laukut ovat vielä vapailla markkinoilla

 

Haluan korostaa uniikkiutta siksi, että tässä massatuotannon hallitsemassa maailmassa monen on ollut vaikea uskoa, että jotain tuotetta olisi vain yksi kappale. Raanuista tehtyjen isojen laukkujen kohdalla se vain menee näin, kuten monen muun kierrätysmateriaalituotteen kohdalla. Kaksi REVONTULI–laukkua olen pystynyt valmistamaan täysin samanlaisiksi, kun raanu on sattunut olemaan tarpeeksi pitkä ja kuvio toistunut samanlaisena.

Talvipakkasiin villaisesta raanusta tehty laukku on mitä mainioin lämmittävä “laukkukaveri” ja nahkakin kestää hyvin kylmyyttä. Nettikaupasta löytyy vielä värikäs valikoima erikuosisia laukkuja ja helmikuussa valikoima täydentyy 4. satsin laukuilla. Helmikuussa saat tilattua nettikaupan kautta myös ilman postikuluja!

Kimaltelevaa ja natisevaa talven jatkoa!

▲Kaisa

, , , ,

Comments are closed.